Hier zijn we dan.

Met een jaren lange ervaring in mijn eigen praktijk en ook online bij verschillende paranormale sites , wil ik toch ook met deze vorm van publicaties wat meer over mijzelf vertellen.

b

Ik bezit al een gave sinds zijn jonge levensjaren, ik ben medium, lichtwerker en help mensen vanuit mijn ziel-overtuiging dat ieder mens het recht heeft om gelukkig te zijn. Ik kan duidelijk uw toekomst duiden, en wat u zoal mag verwachten in de toekomst. Trefzeker, daarom wordt ik graag geraadpleegd. Mijn succes heb ik te danken aan mijn spirituele gidsen maar ook mijn meditaties . Als lichtwerker ben ik in staat negatieve beïnvloedingen te verwijderen .In zijn mijn praktijk ben ik ook is dienstbaar als healing touch therapeut, een bijzondere manier van magnetiseren. Bekendheid in Nederland, Duitsland en België. Zakelijke vragen maar ook over uw werk en toekomst. Ik heb een psychologische achtergrond, gediplomeerd. Tien jaar was ik werkzaam als psychologisch hulpverlener bij het internationale rode kruis. Bezit veel diploma,s juist om de mensen optimaal ten dienste te zijn. Als vertrouwenspersoon kan ik uw blijvende medium blijven, oprecht, eerlijk.

Gepubliceerd door Medium David Bekend Medium Betrouwbaar, Eerlijk en Direct

Als bekend helderziende ( ook in België en Duitsland) en medium mag ik al je levensvragen beantwoorden. Oprecht direct en eerlijk. Bijzondere gaven heb ik al sinds mijn jeugd Uw vragen over liefdesleven, toekomstige partner, ex-partner, heden, toekomst, werk en inkomen, levensvragen, maar ook contact met overledenen. David fungeert eigenlijk als een soort tussenpersoon tussen het onzichtbare en het fysieke, vaak ook wel de levenden en de doden genoemd. David wordt ook aangeduid met de term paragnost, waarzegger of helderziende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: